Om utställningen 2020-12-16T14:19:32+00:00

OM UTSTÄLLNINGEN

Utställningen på FSL är en viktig del i kongressen. Här skapas en naturlig och mycket trivsam mötesplats för alla. Vi serverar god fika, både på för- och eftermiddag, i utställningen. Den ligger ljust och fint, centralt kring arenarummet. Via utställningen nås också alla andra föreläsningssalar, lunchmatsal, registreringsdisk, garderob, toaletter, utgång till station/buss & Emporia mm.

Sätt av gott om tid till att besöka våra många utställare. Mingla runt och få nya kontakter. Stanna upp och reflektera en stund, tillsammans med kollegor från hela landet.

Utställningen är en viktig del av kongressen och som vanligt håller den hög klass med många utställare. Det finns redan ett stort intresse inför 2021 och vi har många återkommande utställare samt även några som ställer ut för första gången.

I och med att kongressen flyttas så kommer även tidigare bokade utställningsytor att flyttas med till nya datumet 2021. Vi har dock flera attraktiva platser kvar. Karta över utställningen hittar du >>här<<

Väl mött i utställningen!

Bokning/anmälan

Bokning/anmälan görs på en hemsida för Traveko Scandinavia.