Kongresskoncept 2021-08-27T17:18:08+00:00

Kongresskoncept 2021

I år bjuder vi på både ett digitalt och fysiskt möte. Med det mesta av det bästa!

Vi tror på det fysiska mötet men ser också fördelarna i den digitala världen. På vår kongress kan du välja det som passar Dig bäst! Kom och fyll på ditt kunskapsförråd, ta för dig av utbildning och fortbildning i det livslånga lärandet.

För kongressen i år har vi valt temat kommunikation. Här ryms allt från ledarskap, till samtalet med kollegor, patienter och samhället, till vetenskapen och vardagen. Digitalt eller på plats, fysiskt, i ögonblicket där det händer! Att mötas är att kommunicera! Att vara just där när det händer. Du vet precis vad vi menar!

För dig som vill fylla på kunskapsbanken och samtidigt få ett kursintyg, så kan du under kongressen gå en av FSL’s fina Kongresskurser. Då väljer du i första hand de föreläsningar som följer den kurs du har valt. 

För dig, som väljer att delta fysiskt erbjuder vi sociala upplevelser, fika och lunch i vanlig ordning i skånskt lyxformat, denna gång extra kryddat av mästerkocken Dante Zia som står vid grytorna tillsammans med Malmö Arenas fantastiska kök. 

För dig som väljer digitalt deltagande finns såklart tillgång till samma program och kurser som för de fysiska deltagarna. Du kan självklart gå en av FLS’s fina Kongresskurser. I år bjuds våra digitala kongressdeltagare dessutom på en kostnadsfri och valfri Digital FSL kurs att gå senare under höstterminen 2021. 

För dig som enbart vill delta i Studierektorsdagen så är detta möjligt att göra digitalt. Då gäller dock inte ovanstående förmåner för digitala deltagare. Du specificerar detta önskemål vid anmälan till kongressen.

På FSL 2021 finns mersmak till alla, oavsett hur Du väljer att delta. Kongressen kommer som vanligt att certifieras av LIPUS.

Kongressen följer Folkhälsomyndighetens och Region Skånes rekommendationer för offentliga möten. Ditt fysiska deltagande kan därför med kort varsel  komma att konverteras till digitalt deltagande om pandemi-situationen kräver det.

Anmälan Kongressen