Information för Fysiska deltagare 2021-09-06T13:03:29+00:00

Information för Fysiska deltagare

Kongress-ID:

Ditt kongress-ID hittar du i det informationsmail som skickades till din registrerade mailadress (titta i skräpposten om du ej hittar ditt mail).

Närvaroregistrering, namnbricka och intyg

När du kommer till kongressen ska du scanna din QR-kod som finns på din personliga sida.
Länk till din inlogg till din personliga sida hittar du i informationsmailet från MKON.
När du scannar QR-koden erhåller du en personlig namnbricka som skrivs ut på plats på Malmö Arena.

Program

Här ser du kongressprogrammet 

Hitta till kongressen

Framtidens Specialistläkare hålls på Malmö Arena i Malmö.
Ingång via Huvudentrén med skylt “entré A”.
Adress: Hyllie Stationstorg 2
Läs mer på denna länk: https://www.malmoarena.com/hitta-hit

Registreringsdisken är öppen följande tider:

Onsdag 8/9: 08.00-16.30
Torsdag 9/9: 08.00-16.15
Fredag 10/9: 08.00-14.15 

Du som ska gå en kongresskurs 

Du som går kongresskurs har inför kongressen jobbat i digitala kursplattformen och gjort olika uppgifter/test. Du fick kring den 1 augusti information om detta från MKON. Om du inte har sett detta, kolla i din skräppost.

När du väl går på kongressen måste du registrera dig på ett visst antal pass för godkänd kurs, utöver de aktiviteter du självständigt gör i kursplattformen. Hur många pass kan du läsa om i Kursbeskrivningen.

Under din vistelse på FSL registrerar vi vilka föredrag du deltar i, genom att du själv “blippar” din namnbricka när du går in i föreläsningssalen. Du måste använda din namnbricka för att “blippa” in dig inför varje föreläsningspass som du vill att vi registrerar.
Detta kommer vi sedan använda som underlag för ditt kursintyg. Det är alltså viktigt att du “blippar” dig på varje föreläsning som du lyssnar på.

Måltider 

Alla måltider och fika ingår och följer kongress-schemat. FSL bjuder dessutom onsdag respektive torsdag kväll våra kongressdeltagare, föreläsare och andra uppträdande på en tallrik god plockmat och ett glas alkohol eller alkoholfritt. En trevlig möjlighet att få umgås lite efter stimulerande och spännande kongressdagar. På torsdagen blir det i Skybaren, med utsikt ända till Danmark.

Kongressväska

Kongressväskan består i år av en liten kylväska med lite smått och gott som vi hoppas du kan få användning i tiden efter kongressen. Den kommer att delas ut till alla fysiska deltagare på kongressen.

Transport  

Du kan resa gratis inom Malmö med Skånetrafiken under kongressdagarna. 

Biljetterna kommer att skickas till det mobilnummer du angett i din anmälan. Du kommer då att få ett sms om att ladda ner Skånetrafikens app i din telefon för att kunna åka. Glöm inte att registrera ditt telefonnummer under inställningar i appen. 

Om du redan har appen i din telefon lägger sig biljetterna som oanvända biljetter direkt i appen. Det är en  biljett per dag och varje biljett är giltig i 24 timmar. Oanvända biljetter makuleras direkt efter kongressen.

Kontakta MKON om du vill ändra/ange mobilnummer.

Angående covid-19 pandemin 

Kongressen sker i luftiga ytor på Malmö Arena med gott om plats, nogsamt anpassat till aktuellt Covid läge. För att vara extra försiktiga och samtidigt respektera FHM & Region Skånes restriktioner har vi kraftigt begränsat antalet fysiska deltagare i år. Merparten av deltagarna kommer att ta del av kongressen digitalt.