Information för Digitala deltagare 2021-09-06T13:04:25+00:00

Information för digitala deltagare

Kongress-ID:

Ditt kongress-ID hittar du i det informationsmail som skickades till din registrerade mailadress, (titta i skräpposten om du ej hittar ditt mail).

Program

Här ser du kongressprogrammet 

Kongressplattformen 

Du som digital deltagare kommer att ta del av allt kongressinnehåll via vår kongressplattform. Du kommer att erhålla ett personlig inlogg som ger dig tillgång till allt material under kongressens tre dagar. Länk till kongressplattformen skickas till dig i början på v.36 – direkt från [email protected]. Håll ett öga på skräpposten om du inte automatiskt ser mejlet.

Besök våra digitala utställare

Under FSL kongressen hittar du i år alla utställare digitalt i Kongressplattformen. Du hittar dem direkt på huvudsidan när du loggar in. Utställarna presenterar många relevanta nyheter och arrangerar kortare seminarier i sina montrar. 

Närvaroregistrering

Under kongressen registrerar digitala systemet automatisk vilka föredrag du deltar i. Detta för att du senare ska kunna få ut ditt kursintyg. 

Kongresskurs 

Du som går kongresskurs har inför kongressen jobbat i digitala kursplattformen och gjort olika uppgifter/test. Du fick kring 1. augusti information om detta från MKON. Om du inte har sett detta, kolla i din skräppost.

När du väl går på digitala kongressen kommer kongressplattformen att registrera dig på varje pass du tar del av. Systemet måste registrera dig på ett visst antal pass för godkänd kurs. Hur många pass kan du läsa om i Kursbeskrivningen

Måltider 

Du som deltar hemma kan, om du vill, laga en jättegod risotto enligt ett recept som kongressens kock Dante har skapat till oss. Receptet hittar du här eller i din kongressväska, som vi har skickat till dig på posten.

Kongressväska

Kongressväskan består i år av en liten kylväska med lite smått och gott som vi hoppas du kan få användning i tiden efter kongressen. Kanske ska den få bära en god hemlagad lunch till jobbet? Eller vill du använda den vid en mysig picknick? Den har skickats till alla digitala deltagare med posten. Hoppas du har hunnit hämta ut den?