Socialt program 2018-08-14T22:02:12+00:00

SOCIALT PROGRAM

I år har vi en 10-årsjubilerande kongress och då vankas det såklart extra av allt. Vi ska se till att det serveras ett riktigt bra vetenskapligt program och dessutom med minnesvärda kvällar med olika fina events samt därtill med njutbara matupplevelser genom hela veckan.

Socialt program & mat/dryck på kvällen ingår i deltagareavgiften för samma dag/dagar som Du har bokat in Ditt kongressdeltagande. På samma vis ingår fika/lunch dagtid.

Tisdag – fredag

En mycket viktig del i kongressen och det sociala programmet är den Skånska maten. Malmö Arena är väl kända för sin enormt fina mat. Nu lyfter vi allt ytterligare ett steg med hjälp av den absoluta kockeliten. Vi avslöjar mer under våren. Att det blir oslagbart bra i år kan vi redan nu utlova! Så, se till att vara på plats från första stund på tisdag till fredag. Gofika, mingelmat, samt varma luncher turas om att fresta Dina smaklökar!

Foto: Martina Eriksson

Tisdag:   Beachvolleyboll och volleyboll

På tisdagen värmer vi upp med spännande finaler i beachvolleyboll och volleyboll. Detta äger rum på eftermiddagen, efter kurserna som startat tidigare på förmiddagen. Vi samlas klockan 17.00 vid Entrén till Malmö Arena. Därifrån går vi en liten ”event-promenad” till slutdestination Hyllie Sportcentrum. Vi fixar lite enkelt käk och något gott att dricka på Hyllie Sportcentrum, som ligger nära Malmö Arena på behagligt gångavstånd. Kom som Du är och heja fram årets vinnare i den mixade finalen mellan Sveriges bästa lag i AT-beachvolleyboll (eventuellt med inslag av FSL:are) och Nordens bästa kvinnliga läkare i volleyboll. Absolut en ny mix med chans till hög kult- och OS-status! Matchen planeras starta kl. 18.00.

Onsdag:   Invigning med musik, mat & mingel på arenan

Efter invigningsföredraget i stora arenarummet på onsdag eftermiddag blir det en timma med blandad musik & underhållning med Toddy & Boelspexarna, varvat med prisutdelningar från SYLF, Sjukhusläkarna och Läkarförbundet samt med några korta tal. Därefter bjuds alla in till ett härligt mingel i utställningen och trivselmusik med den underbara trion Bröderna Berggrensson. Mat & dryck serveras på Malmö Arena med design från mästerkockarna Skogströms.

Klä Dig som Du vill, en avslappnad kväll tillsammans!

Torsdag:   Glitter och glamour på Malmö Opera

Malmö Opera är en av Malmö Citys vackraste byggnader, på bekvämt gångavstånd från Station Triangeln (resa ingår i deltagareavgiften).

Den stora foajén i två sköna plan anses vara särskilt vacker, utsmyckad med konstverk av bland andra Carl Milles och Isaac Grünewald. Det är här vi firar vårt 10-årsjubileum.

Glitter och glamour, sång och musikblandas med mat, dryck och dans. En kväll där den som vill klär upp sig till tänderna och dansar med kollegorna genom natten, med ett stort leende på läpparna. Lyckost den som är med alla kongressdagar! Å så härligt!