Möt prisvinnande Magnus Persson på FSL

2018-04-26T09:29:34+00:00 måndag, 9 april|

Möt prisvinnande Magnus Persson, ledare och läkare, på FSL

Magnus Persson är röntgenläkaren som blev klinikchef och sedan tog steget vidare till utvecklingsdirektör för Landstinget i Kalmar län. Han är en uppskattad föreläsare på både ledarskapsprogram samt konferenser och vill gärna både beröra och överraska för att få dig att ta nya steg. 2015 fick han utmärkelsen ”Framtidens ledare inom hälso- och sjukvård”.

Som läkare är du en ledare – oavsett om du leder en kollega, ett team, en klinik, ett sjukhus, ett landsting eller en patient. Ledarskapet blir en del av ditt varumärke och som ledare ska du inspirera och vara en förebild. En grundläggande del för all typ av ledarskap är kommunikation, men hur kommunicerar en ledare för att nå målen?

I denna session kommer Magnus att delge sina konkreta tips och erfarenheter om kommunikation kopplat till sitt ledarskap. Som läkare är du en ledare – oavsett om du leder en kollega, ett team, en klinik, ett sjukhus, ett landsting eller en patient. Målet är att ge dig som åhörare en eller flera tankar att ta med i just ditt ledarskap, men också att inspirera dig att våga ta klivet ut och flyga i olika ledande positioner.

Magnus förstår att det är många bra sessioner att välja på, men om du går på denna så kastar vi oss ut tillsammans ;).

Session: Som läkare är du en ledare!
När: torsdag 6/9 kl. 15.30-17.00