Loading...
FSL 2018 2019-09-29T18:09:23+00:00

 Senaste nytt från FSL

VISA ALLA NYHETER

Välkommen till FSL 2020

1-4 september 2020 på Malmö Arena

Nu är det dags att planera Ditt deltagande i Framtidens Specialistläkare 2020 (FSL)  –  Sveriges största kongress med ST i fokus!

Kongressen riktar sig till ST-läkare, blivande ST-läkare, handledare, studierektorer, specialister, verksamhetschefer och sjukvårdshuvudmän.

Ett av kongressens viktigaste syfte är att kunna erbjuda utbildning till alla Sveriges alla läkare, oavsett specialitet. Programmet utformas därför i linje med de specialitetsövergripande ST-målen, såväl för utbildning enligt 2008 som 2015 års ST, som finns i Socialstyrelsens målbeskrivningar. Detta uppnås genom ett urval av föreläsningar, interaktiva moment och kurser. Utöver programpunkterna riktade till ST-läkare arrangeras även föredrag, temadagar och kurser ämnade för specialister, handledare, studierektorer och chefer. Alla kan välkomnas till en arena med en riktigt bra lärmiljö i fokus!

MER OM KONGRESSEN

10-årsjubileum

FSL firar 10-årsjubileum med en extra utbildningsdag så att Du kan välja fler kurser, symposier och föredrag.

Program

Utställningen på FSL

Sätt av gott om tid till att besöka våra många utställare. Stanna upp och reflektera en stund, tillsammans med kollegor från hela landet.

Utställare på FSL

Socialt program

Missa inte FSL:s sociala program med fina events på kvällarna samt njutbara matupplevelser genom hela veckan.

Sociala programmet

Var du med på FSL 2016?

Bildgalleri 2016